6 kusliga och roliga Halloweenpyssel

26 augusti 2022 Helen Johansson

editorial

Roligt pyssel för hela familjen

Det är den tiden på året igen! Halloween är precis runt hörnet, och det betyder att det är dags att pyssla. I det här blogginlägget kommer vi att dela med oss av tio av våra favoritpyssel för Halloween. De här projekten är väldigt roliga och passar perfekt för att dekorera ditt hem eller kontor inför semestern. Så oavsett om du letar efter en ny Halloween-dekoration eller bara vill ha något att hålla dig sysselsatt med en regnig dag, kommer dessa halloweenpyssel garanterat att glädja dig. Glad Halloween!

image

Stort urval av dekorationer

Målning av pumpor: Det här är ett klassiskt Halloweenhantverk som passar alla åldrar. Allt du behöver är en pumpa, lite färg och lite fantasi. Du kan måla din pumpa så att den ser ut som din favoritkaraktär, eller så kan du välja ett mer traditionellt utseende med orange och svarta ränder.

Spindelnät av papperstallrikar: Det här är ett hantverk som är både roligt och enkelt att göra. Allt du behöver är några papperstallrikar, svart färg och en häftapparat. Måla helt enkelt papperstallrikarna svarta och häfta sedan ihop dem till ett spindelnät.

Halloween-slem: Att göra Halloween-slem är ett bra sätt att underhålla barnen. Allt du behöver är lite klar lim, matfärg, glitter och boraxpulver. Blanda helt enkelt allt och du får ett parti Halloween-slem som är perfekt att leka med.

Halloweenljus: Det här pysslet är perfekt för alla som älskar ljus. Allt du behöver är några vita ljus, svart färg och lite Schabloner med Halloween-tema. Måla ljusen med svart färg och använd sedan stencilerna för att lägga till Halloweenmotiv.

Halloweenkort: Detta är ett utmärkt sätt att visa upp din kreativa sida. Allt du behöver är lite kartong med Halloween-tema, en skrivare och några stämplar med Halloween-tema.

Halloweendekorationer: Dessa är perfekta för alla som älskar att dekorera inför helgerna. Allt du behöver är lite band med halloweentema, svart byggpapper och en varmlimningspistol.

Hoppas du tyckte dessa tips var roliga och sätt igång med ditt pyssel! Tack för att du läste!

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://lifestylebloggar.se/

https://livsstilsbloggar.se/

https://lifenewz.se/

https://bramotion.se/

https://friskhetsbloggen.se/

https://godmotion.se/

https://kondi-bloggen.se/

https://lev-livet.se/

https://lev-sunt.se/

https://motionera-mera.se/

https://sundhetsbloggen.se/

https://sundhetstips.se/

Fler nyheter