Begagnade lagervagnar kostar mindre än nya

13 mars 2022 Lily Hansen
Begagnade lagervagnar

editorial

Det finns en riktig trotjänare på lagret som har fyllt en viktig funktion i många år. Det är inte din kollega som har börjat närma sig pensionsåldern efter över 30 år i samma tjänst. Han förväntar sig en guldklocka, men inte ens en guldklocka vore fint nog att ge till den riktiga trotjänaren. Lagervagnen. Den ni använder för att transportera de där riktigt tunga grejerna på lagret som era egna kroppar inte mäktar med. Lagervagnen förtjänar så mycket mer än en guldklocka.

Men en dag kommer tiden då även den mest lojala lagervagnen kommer att ha gjort sitt. Då måste den bytas ut mot en ny. Det behöver naturligtvis inte vara en sprillans ny lagervagn dock. Det låter nämligen väldigt dyrt. Då är det bättre att vända blickarna mot marknaden för begagnade varor och se om du kan hitta en lagervagn där. Kanske en vagn som tidigare använts flitigt, men där ägaren inte längre har behovet. Som istället kan sälja den för en billig peng.

 

Begagnade lagervagnar

 

Adoptera en lagervagn

Det är ju nämligen ofta det som är fördelen med att köpa just begagnade lagervagnar. Att priset generellt är kraftigt reducerat jämfört med nya produkter. Dessutom går det också att använda miljöargumentet. Varför ska det slösas på resurser för att tillverka en ny lagervagn när det redan finns flera fullt funktionella lagervagnar som är i omlopp? Som bara står och samlar damm trots att de är redo att kastas rakt in i hetluften hos någon som faktiskt behöver dem.

Att köpa en begagnad lagervagn kan liknas lite vid att adoptera en hund. Folk vill gärna ha en valp, eller en ny lagervagn, men de glömmer bort att det finns flera hundar med några år på nacken som behöver en ny familj. Lagervagnar behöver också en familj. Ska du kanske ta och adoptera en lagervagn?

Fler nyheter