Flakkåpa med stil

13 oktober 2020 jonas olsson
Flakkåpa med stil

Tänk dig en elegant modern bil med flakkåpa, ja exakt sådär kan även din se ut. När man tänker på flakkåpa tänker man lätt en vit plastbox, men så behöver det inte vara. Framförallt inte idag när det finns mer moderna alternativ. 

Istället bör du tänka dig en kåpa som på ett snyggt sätt passar ihop med bilen, det behöver inte ens synas att det är en kåpa. 

Olika kåpor

Det finns olika varianter av flakkåpor, de finns både i stål och glasfiber. Där finns även en hel del olika modeller att välja mellan, och vilken du vill ha vet du bäst om du går in på en hemsida för att kolla.  Där finns olika alternativ även att välja på beträffande sidofönstren, som även kan vara dörrar. 

 

 

Detta är beroende på vad du föredrar, är det en bil för jobbet, där saker ska in och ut mycket, kan det vara enklare att ha sidofönstren som dörrar. Från låga till höga, de flesta har i regel även tonade rutor. Du kommer att hitta det du söker och som passar din bil bäst. Det finns även innerbelysning och extra bromsljus. 

Det kan kännas motvilligt, tanken på att sätta dit den, för att man inte vill skada bilen. Men det är en väldigt liten risk för det, för man behöver inte ens borra hål för att fästa kåpan. 

Hitta rätt 

När du letar efter flakkåpa får du leta efter tillbehör som passar just din pickup. Där ser du sedan de olika modellerna du har att välja mellan. Olika hemsidor har olika märken och därav olika modeller.

Du kan även prata med dem som har hemsidan om du behöver tips och råd. Du kan också välja att köpa i vissa fysiska bilaffärer. Vill du gå till en sådan istället kan de hjälpa dig att ta hem det du söker.

Fler nyheter