Framhäv stilen genom besök hos frisör

07 augusti 2020 Cecilia Olsson
Framhäv stilen genom besök hos frisör

Med sitt hår kan man framhäva en personlig stil både genom färg och frisyr. Det kan dessutom ge extra självförtroende om man hittar en frisyr som man trivs och passar i. Genom att investera i sitt hår med regelbundna besök hos frisören kan man alltid ha ett fint hår som kompletterar den stil man tycker bäst om.

Olika hår har olika förutsättningar

Det är dock viktigt att ta hänsyn till vilka förutsättningar man har med sitt hår. Har man till exempel väldigt tunt och sprött hår så ser det inte alltid så bra ut då det börjar bli lite längre, därför kan det vara bättre att välja en kortare frisyr för att håret ska kunna komma till sin fulla rätt. Är det så att man trots sitt tunna hår vill ha längd så kan extensions vara en lösning, det gör håret mer fylligt samtidigt som man får den längd man drömmer om.

Skaffa inte en allt för krånglig frisyr

Det finns massor av snygga frisyrer som syns på kändisar och folk på gatan som man kanske blir lockad att skaffa själv, ofta kan det vara en bra idé men man ska se till att inte ta sig vatten över huvudet. Vissa frisyrer kräver nämligen väldigt mycket styling och underhåll, är man inte personen som har tid och ork att stiga upp extra tidigt för att fixa håret på morgonen så kanske det kan vara bättre att välja en annan frisyr istället. Man ska därför alltid vara ärlig med sin frisör inför en klippning hur mycket tid man kan och vill lägga på att fixa håret, för det är tyvärr inte så att håret automatiskt ser ut precis som när man lämnade frisörsalongen. 

Frisörer vet vad som är möjligt

Väljer man en frisör som har ett genuint intresse samt god kunskap inom frisöryrket så kan han eller hon lätt se, på exempelvis hårkvalitet och hudton, vilken frisyr och färg som passar bäst. Söker man frisör i Stockholm så kan man besöka Cardell Hair Lounge, där arbetar välutbildade och duktiga frisörer med kunderna i fokus.

 

Fler nyheter