Låt en erfaren arborist utföra trädbeskärning i Lund

15 december 2021 jonas olsson
Låt en erfaren arborist utföra trädbeskärning i Lund

editorial

Du kanske har hört talas om att träd beskärs ibland och det görs det av lite olika orsaker. Som bekant så lever ett träd och växer och blir större och större. Ett träd växer på både höjden och bredden och nya grenar dyker upp lite varstans. När trädet står ute i en skog kan det växa fritt men träd som står i en trädgård eller i en park kan behöva omvårdnad.

I en trädgård står det oftast fruktträd som ska ge ägaren frisk och god frukt. För att få stora och välsmakande frukter kan trädet beskäras. Grenar kan tas bort för att solen ska kunna nå fram till frukten som väntar på solens värmande strålar. Döda och torra grenar tas bort för att trädet ska hålla sig friskt och leva länge. Ett fruktträd som trivs med livet är både vackert och ger solmogen och aromrik frukt.

Trädbeskärning kan vara svårt att utföra på egen hand om inte rätt kunskap finns. Att beskära ett fruktträd på ett felaktigt sätt kan skada trädet. Om du vill vara på den säkra sidan bör du anlita en erfaren och kunnig arborist. Om du behöver trädbeskärning i Lund så finns det arborister som är experter på trädbeskärning och trädfällning med mera. De tar varsamt hand om ditt träd efter dina önskemål och behov.

 

image

 

Börjar ditt träds grenar leta sig in till grannen?

Du kanske har sett TV-programmet Grannfejden någon gång där grannar blivit osams om ett träd. Det är inte alla gånger det uppskattas när grannens trädgrenar parkerat sig i trädgården. Om du själv har trädgrenar som befinner sig eller är på väg in till din granne bör du ta bort dem. Du kan låta en arborist beskära trädet så det blir frisk och vackert. På köpet behåller du den goda grannsämjan som du förmodligen har.

Fler nyheter