Nya möjligheter i en ny tid

25 maj 2020 Mikael Barani
Nya möjligheter i en ny tid

Det känns som om det var länge säden, men faktum är att det bara har gått några veckor sedan deklarationen.
Visst går tiden fort?
Alla småföretagare vet hur svettigt det är att själv sitta och räkna ut allt som behöver ses över innan man klickar på ”signera” på Skatteverkets hemsida.

Det är helt enkelt mycket man får sätta sig in i när man är en enmansfirma. För ofta handlar det inte endast om ens verksamhet – utan även saker så som redovisning och administration. Det brukar faktiskt vara en av utmaningarna med att köra eget: Att man måste göra det mesta själv. I varje fall tills inkomsterna tippar över en viss punkt och man faktiskt har råd att ta in hjälp utifrån av företag som Frali: http://www.frali.se/vara-tjanster/. Då blir tillvaron lite lättare eftersom man kan lämna över en del av arbetet till proffsen.

För saker och ting bli lite lättare och effektivare när man får fokusera på en egna verksamheten. Då är det bara att tuta och köra. Fast riktigt så enkelt är det ju som bekant inte. Speciellt inte i dessa tider då många företag, stora som små, har det riktigt tufft. Det har visat sig att en pandemi har förmågan att sätta stopp för mycket av det vi tar för givet. 
Väldigt trist är det när många får ge upp på sina drömmar på grund av effekterna av detta virus. 

Samtidigt så dyker det hela tiden upp nya möjligheter. Den som är på tå och är beredd på att ta dem kan faktiskt frodas – även i dessa tider. Definitivt kommer det ju att komma en tid efter viruset. Den kloke gör rätt i att redan nu fundera på vilka tjänster och produkter som kommer att behövas då.
Vi kommer att se framväxten av en ny sektor av hemmaarbetare och den som är entreprenöriellt lagd ser säkerligen möjligheterna i denna nya kundgrupp. 

Fler nyheter