Professionell homestyling i Stockholm

24 maj 2021 Lily Hansen
Professionell homestyling i Stockholm

Inte alla har förmågan att inreda ett hem, en del har inte heller intresse av det. Däremot uppskattar de flesta en vacker och harmonisk miljö. Men hur få till det om man inte har varken intresse eller tid? Har du en bostad eller en offentlig lokal i Stockholm, som du vill ska vara professionellt inredd? Svaret är att anlita homestyling i Stockholm; https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/

Men professionellt inredd? Låter det inte tråkigt? Nej, det betyder bara att det är professionella inredare som har lång erfarenhet och utbildning inom inredning. Som vet vad som passar ihop, färgval som blir bra tillsammans, som har förmågan att skapa en trivsam miljö. Som kan anpassas en miljö efter kundens  önskemål. 

 

Offentlig lokal

Har du en verksamhet med offentliga lokaler, till exempel en restaurang? Då är det absolut värt att använda sig av homestyling. Det är visserligen viktigt att maten är god, visst, men det är lika viktigt att miljön är trivsam och mysig. Då kommer gästerna tillbaka. 

Du kanske vill att det ska vara ett visst koncept? Berätta för inredaren vad du tänkt dig och du får förslag på inredning som skapar precis den miljö du är ute efter. Erfarna inredare vet exakt vilken typ av möbler, ljussättning, material, färger etc som fungerar och som skapar trivsel.

 

Få hjälp med inredning och renovering hemma

En inredningsfirma kan hjälpa dig både att inreda ditt hem, men också att vara konsult eller projektledare vid renovering. Vid renovering och nybyggnation krävs det en mängd beslut och administration. Bra kontakter med arkitekter och hantverkare är A  och O, att ha koll på tillstånd och beslut är också viktigt. 

Allt sånt  där som kan vara krångligt och ta tid när man är ovan. Berätta om hur du vill ha ditt drömkök till exempel och överlåt hela den mödosamma processen från dröm till verklighet till proffs.

Fler nyheter