Skapa ett inspirerande kök med en ny bänkskiva i Malmö

31 mars 2022 Mikael Barani
Bänkskiva malmö

editorial

Det brukar säga att det är i sovrummet som ”the magic happens” men frågan är om det inte är i köket som den riktiga magin äger rum. Det är ju här där vi faktiskt tillagar den mat som vi äter, njuter av och som till syvende och sist bygger upp våra kroppar. 

Är det inte något intimt så säg.

Lyft matlagningen

Därför är det också så viktigt att man tänker på hur kökets känns, utöver att det ska vara en hygienisk plats. Med tanke på att vi ändå spenderar rätt mycket tid i denna del av våra hem kan det vara värt att unna sig lite trivsel och fräschör. Till exempel genom att beställa en bänkskiva i Malmö som inte bara passar in i ditt kök, utan även lyfter det rent estetiskt.

Hur köket ser ut, och huruvida vi trivs i det, påverkar nämligen maten som vi tillagar och äter i detta rum. Precis som man brukar säga att vi äter med ögonen så påverkar det visuella hur inspirerade vi känner oss när vi lagar maten.
I grund och botten handlar det någonstans om energier, energier som vi omger oss själva med. 

Bänkskiva malmö

Du kan ju själv testa: blunda och föreställ dig dessa två kök. Ett med ett slitet, brungult golv i linoleum och en repig diskbänk i plast. Ett med trägolv och bänkskivor av trä eller sten. Det är rätt stor skillnad på dessa två scenarion. Eller vad säger du?

Tänk dig sedan vilken energi som du går in i matlagningen med beroende på vilket kök som du står i. 
Det går nästan inte att jämföra, eller hur?

Kanske är det därför värt att fundera både en eller två gånger på hur du vill att ditt framtida kök ska se ut. För på ett sätt så är rummets estetik nästan som en krydda, en viktig sådan.

Fler nyheter