Tjuvstarta med flyttstädning

26 maj 2021 william eriksson
Tjuvstarta med flyttstädning

Det är mycket som måste fungera vid en flytt och det kan vara svårt att få tiden att räcka till för alla måsten. Ett av de mer tidskrävande momenten är flyttstädningen och det är lätt att man missar något. En flyttstädning är heller inte alls som en veckostädning, och för någon som är ovan gäller det att börja städa redan innan man flyttat ut. 

I takt med att man packar och tömmer skåp och lådor kan man också städa ur dem. På så vis sparar man massor av tid och flyttstädningen kommer sedan att gå snabbare. Ugnen kräver också en hel del arbete för att bli skinande ren, och kan även den med fördel städas innan man helt flyttat ut. Förutsatt att man förstås kan tänka sig att leva på hämtmat den sista tiden. Fönster kan också putsas några dagar innan man flyttar och även balkongen kan städas. 

Använd rut-avdraget och låt en städfirma sköta städningen

Har man inte den tid som en flyttstädning kräver, eller vet hur den ska utföras kan det vara bättre att istället anlita en städfirma. Då slipper man oroa sig för att få underkänt på städningen. Många städfirmor har också städgaranti, vilket innebär att de städar om och rättar till det som har blivit fel. Tack vare rut-avdraget är det heller inte särskilt dyrt att låta en professionell städfirma sköta flyttstädningen; https://stadproffsen.nu/stadtjanster/flyttstad/.

Då en flyttstädning är omfattande gäller det att vara ute i god tid när man ska boka städfirma. Kanske finns det någon i bekantskapskretsen som nyligen har flyttat och som kan rekommendera en bra städfirma? Man kan också ta in referenser och offerter från mer än ett företag och jämföra. Men en flyttstädning kan heller inte vara för billig, då den för ett seriöst städföretag tar flera timmar att utföra.

Fler nyheter