Tryckluft sexleksaker kan ge välgörande orgasmer

20 juli 2021 Cecilia Olsson
Tryckluft sexleksaker kan ge välgörande orgasmer

En orgasm kan vara både ångestdämpande och lugnande samtidigt som den framkallar kroppens egna lyckorus som heter endorfin och oxytocin. Sex och onani kan därmed vara något som verkligen ökar ens livskvalitet och välmående. Har man svårt att få orgasm kan det därför vara bra att öva på det, ensam eller tillsammans med en partner. Man ska inte vara rädd för att prata om sin sexualitet och det är viktigt att uttrycka vad man tycker om och inte i en sexuell relation. 

Njutning på egen hand

Det är inte alla som lever tillsammans med en partner och även de som gör det kan må gott av att ha lite egen tid emellanåt. Att tillfredsställa sig själv kan vissa gånger vara lättare än att få orgasm tillsammans med en partner. Som kvinna kan man använda sig av fingrarna men det kan även vara väldigt skönt att använda sig av en sexleksak. Det senaste inom sexleksaker för kvinnor är de som ger stimulans genom tryckluft. Med hjälp av pulserande luftvågor får man en kontaktlös stimulans som därmed gör att man inte riskerar överstimulans.

Kvinnor har beskrivit känslan av tryckluft sexleksaker som fjäderlätta smekningar, intensivt stimulerande, omslutande och försiktigt sugande. Det är dessutom väldigt många som upplevt multipla orgasmer, så ska man investera i en ny sexleksak så kan detta vara rätt produkt att beställa. 

Produkter utvalda för att skänka njutning

I butiken Lust & Kärlek hittar man just tryckluft sexleksaker både från originalet som heter Womanizer och även från andra tillverkare som hoppat på den extremt populära trenden. Lust & Kärlek har en fysisk butik i Borlänge men det går även att beställa från deras breda sortiment online och de erbjuder såklart diskreta leveranser. Förutom det senaste inom sexleksaker så finner man även spel, glidmedel, sexiga kläder och leksaker för både män, kvinnor, singlar och par. 

Fler nyheter