Skicka blombud i Stockholm

13 augusti 2021 Lily Hansen
Skicka blombud i Stockholm

Finns det någon du håller extra kär? Någon du vill visa lite extra uppskattning? Det kanske är din maka eller make, någon som fyller år eller så kanske du vill stötta någon som är sjuk? 

Det finns många sätt att visa sin uppskattning för någon man bryr sig om. Ord är kanske det vanligaste, men vad gör man om personen inte befinner sig där man själv är och ett telefonsamtal eller sms inte känns tillräckligt speciellt? Bor du i Stockholm tycker jag du ska ta en titt på följande länk: https://lindhagensblommor.se/skicka-blommor. På denna sida finns blombud för alla tillfällen. De flesta blomsteraffärer runt om i landet erbjuder tjänsten blombud.

Hur fungerar blommogram

Att skicka blommor via blombud kallas även blommogram. Du kan göra din beställning över disk, via telefon eller ofta också genom onlineformulär. Om du lägger din beställning på förmiddagen brukar blommorna kunna levereras samma dag på eftermiddagen eller kvällen. Priserna varierar såklart efter vilka blommor du vill skänka, men vanligt är att en extra avgift tas ut på helger. Innan leverans kontaktas mottagaren per telefon för att bekräfta adress samt att någon finns på plats för att ta emot blommorna.

 

Blommornas språk

Visste du att olika blommor betyder olika saker och att antalet blommor gömmer ett budskap? En blomma vars namn har en vacker betydelse är förgätmigej som betyder ”glöm mig inte”. Den växer ofta vilt i många trädgårdar och skogar och går alltså att plocka själv om man så önskar.

Den kanske mest kända blomman för att visa någon att man håller den kär är den röda rosen. Vill och vågar du säga ”jag älskar dig” är det sju rosor du ska ge. En ros betyder ”du är mitt allt”. Alla antal blommor förutom sex stycken har positiva budskap. Sex röda rosor betyder ”jag tvivlar på ditt ord”.

Fler nyheter